Voor scholen

Voor scholen

Gezien de huidige coronaproblematiek zien we onszelf genoodzaakt om deze actie te verzetten naar het schooljaar 2020-2021. Wellicht dient ook jouw school na de paasvakantie alles op alles te zetten om de leerstof in te halen en zal je als leerkracht weinig tijd hebben om nog extra projecten op te starten.
Maar niet getreurd, jullie Kraanwater blijft nog altijd even lekker, fris en gezond!

Kies je voor kraanwater op school en maak je werk van duurzaam watergebruik?  Dan kan je rekenen op de steun van de Vlaamse waterbedrijven om je engagement waar te maken en je projecten en acties in de spotlights te zetten. 

Om die steun vorm te geven, lanceren we het charter "Kraanwater op School". 
Wanneer jouw school dit charter ondertekent, zullen we niet enkel nauwgezet toezien op de waterkwaliteit op jouw school, je krijgt van ons bovendien een pakket posters, banners en een kraanwaterbordje, waarmee je je kenbaar kan maken als kraanwaterschool. Als Kraanwaterschool krijg je ook korting bij een bezoek aan waterdoecentrum Hidrodoe! Deze korting bedraagt 10% en is geldig voor 1 klas per school. 
Intussen werken we achter de schermen ook aan een aanbod van educatief materiaal over duurzaam watergebruik.

En last but not least: we bieden je een digitaal platform aan waarop je als deelnemende school jouw kraanwateracties en -projecten in de kijker kan zetten. Zo kan je niet enkel je acties delen met het grote publiek en andere scholen inspireren, maar kan je ook aanspraak maken op de titel van “Kraanwaterschool van het jaar”!