Tournée Minérale is er weer!

Tournée Minérale is er weer!

Opnieuw februari, dat betekent een nieuwe Tournée Minérale. Ook dit jaar gaan we bij #ikdrinkkraanwater de uitdaging aan om een maand geen alcohol te drinken. En als je geen alcohol drinkt, wat drink je dan wel? Kraanwater… toch?

Is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar: “gezonder leven”? Of wil jij dat ook wel eens proberen, zo een maand zonder alcohol? Of wil je gewoon de stichting tegen kanker en de druglijn steunen? … Allemaal goede redenen om met ons mee te doen! 
Ben je op zoek naar nog meer redenen waarom je zou moeten meedoen, kijk dan zeker eens op de site van Tournée Minérale!

Je hoeft deze uitdaging dus niet alleen aan te gaan. Wekelijks zullen wij je via de social media van Kraanwater steunen met heel wat motiverende posts. Ben je dus op zoek naar lekkere mocktailrecepten, bemoedigende (kraanwater)tips of redenen waarom je moet volhouden: We got you covered!
Kan je bovendien niet wachten om een kraanwatermocktail uit te proberen? Neem dan snel een kijkje op onze receptenpagina

Check dus zeker de Facebook, Instagram en Twitter van #ikdrinkkraanwater, want samen houden we vol!

Heb je trouwens een heerlijk kraanwatermocktailrecept dat je graag met de rest van de wereld wil delen? Deel het dan op social media met de hashtag #kraanwatermocktail en vergeet @ikdrinkkraanwater zeker niet te taggen! Of surf naar onze site en deel daar je recept, misschien geven we het wel een plekje op onze receptenpagina!