Steden & Gemeenten

Steden & Gemeenten

Een stad of gemeente kan een belangrijke rol spelen in het promoten van een gezonde levensstijl en het creëren van een gezonde leefomgeving. Dat gaat van het aanbieden van gezonde tussendoortjes in de buitenschoolse kinderopvang tot het aanleggen van kwaliteitsvolle wandel- en fietsinfrastructuur. Door te kiezen voor een duurzaam waterbeleid kan jouw gemeente de gezonde én milieuvriendelijke lijn in jouw lokaal gezondheidsbeleid doortrekken.

Jij kan als gemeente jouw voorbeeldrol opnemen naar scholen, verenigingen en lokale bedrijven door hen te stimuleren om werk te maken van een verstandig waterverbruik en om te kiezen voor kraanwater als duurzame dorstlesser. Zo kan jij de gedragsverandering bij uw inwoners versterken.

We geven gemeenten hierbij graag een duwtje in de rug.

Waarom kiezen voor kraanwater? Het is niet enkel van uitstekende kwaliteit, maar ook milieuvriendelijk, lekker en zelfs goed voor de portemonnee!

Wil jij graag kraanwatergemeente worden, of wil je alle voordelen voor je gemeente even op een rij zien? Check dan snel ons charter!